Kontakt

SHERBIM 24/7

069 20 20 770

Jemi te gatshem per t’ju dhene mundesine per nje pune profesionale dhe cilesore ne ambjentet tuaja ne cdo moment.Na kontaktoni!

067 60 60 770

mondancleaning2010@gmail.com
mondancleaning@hotmail.com

Rr. Sabaudin Gabrani, Nr. 2/11

Tirane, Albania.