Larje Mobiliesh

Larje Mobiliesh

sherbime-single2

Mondan Cleaning, pas nje prezence shume vjecare si ne pastrimet gjenerale ashtu dhe ne mirembajtjen e ndertesave te medha, eshte ne gjendje t’ju garantoje cilesi te larte sherbimesh pastrimi me cmime konkuruese.

Furnizimi me materiale pastrimi. Mirembajte ditore me personel.Larje e mobilieve me pajisjet me moderne nga Mondan Cleaning.