Larje Moketi

Larje Moketi

sherbime-single3

Mondan Cleaning, pas nje prezence shume vjecare si ne pastrimet gjenerale ashtu dhe ne mirembajtjen e ndertesave te medha, eshte ne gjendje t’ju garantoje cilesi te larte sherbimesh pastrimi me cmime konkuruese.

Furnizimi me materiale pastrimi. Mirembajte ditore me personel.Larje moketi me pajisjet me moderne nga Mondan Cleaning.