Pastrim Dyshemeje

Pastrim Dyshemeje

sherbime-single1

Mondan Cleaning, pas nje prezence shume vjecare si ne pastrimet gjenerale ashtu dhe ne mirembajtjen e ndertesave te medha, eshte ne gjendje t’ju garantoje cilesi te larte sherbimesh pastrimi me cmime konkuruese.

Furnizimi me materiale pastrimi. Mirembajte ditore me personel.Pastrim i dyshemese me pajisjet me moderne nga Mondan Cleaning.

WP_000590
WP_000291
WP_000370-1024x768