Pastrim Reklamash

Pastrim Reklamash

sherbime-single5

Mondan Cleaning, pas nje prezence shume vjecare si ne pastrimet gjenerale ashtu dhe ne mirembajtjen e ndertesave te medha, eshte ne gjendje t’ju garantoje cilesi te larte sherbimesh pastrimi me cmime konkuruese.

Furnizimi me materiale pastrimi. Mirembajte ditore me personel.Pastrim i reklamave me pajisjet me moderne nga Mondan Cleaning.