Rreth Nesh

“Historik i Kompanise”

Kompania MONDAN-CLEANING pas një prezence shumëvjeçare (mbi 10 vjet) si në pastrimet gjenerale ashtu dhe në mirëmbajtjen e ndërtesave të mëdha, (zyrave, lokaleve, bankave, institucioneve etj) është në gjendje tju garantojë cilësi të lartë shërbimesh pastrimi me çmime konkurues. Në një periudhë konkurence të ashpër dhe kërkesash të nivelit të lartë, MONDAN-CLEANING me një skemë fleksibël, me jë personel të kualifikuar (me eksperiencë jashtë Shqipërisë), është në gjendje që me pajisje profesionale dhe me solucione te çertifikaura në Europë, tju sigurojë rezultatet te mira. Kompania jonë gjithashtu është në gjendje tju furnizojë me materiale si: Letër higjenike, letër zik-zak (për duart), detergjentë të ndryshëm dhe aksesorë. Tek MONDAN-CLEANING nuk flasim kurrë për klientë. Për ne ata që na preferojnë bëhen bashkëpunëtorë, sepse marrdhëniet e rregullta me klientelën shndërrohen në marrdhënie afatgjata bashkëpunimi. Objektivi jonë është bashkëpunimi i mirë, korrektesa si dhe përpjekja nga ana jonë për kualifikimin e mëtejshëme të shërbimeve të ofruara me synim rezultatet më të mira të mundshme në ambjentet ku ju jetoni dhe punoni.

mcleaninglogo2